Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ESITTELYNI

Olen Mira Lahti ja Sielunimeltäni Seva Ruusuliekki.

Olen ollut koko elämäni ajan yhteydessä Korkeampaan itseeni ja Luojaan. Ollessani vasta alle kouluikäinen, halusin tutustua Luojaan omana kokemuksenani, tämän edustaessa minulle erityisesti Korkeinta todellista olemustani sekä Elämän syvintä olemusta – Kaiken Alkulähdettä. Tästä alkoi esoteerinen sisäinen matkani Luojan kanssa.

Yhteyden äärelle minut on osaltaan tuonut myöskin haasteellinen elämänpolkuni. Esoteerinen sisäinen matka Korkeamman itseni ja Luojan kanssa on käyttänyt minut syvällä itsessäni ja itsetuntemuksessani aina Alkulähteelle saakka.  Se on auttanut minua vapautumaan vääristyneistä uskomus, ajatus- ja toimintamalleista. Vääristyneistä uskomusmalleista itsestäni. Vääristyneistä ja haitallisista sidoksista monessa yhteydessä. Olemaan autenttinen. Yhteyden kautta olen saanut vahvaa tukea eri muodoissaan.

Yhteyden kautta olen myöskin kanavoinut itselleni ja keholleni parannusta. Kanavoidessani itselleni joku kerta useita vuosia sitten energiahoitoa, olin varauksetta Armon äärellä, jolloin sain vastaanottaa mm. henkileikkausta.

Erilaiset keholliset vaivat ja kivut ovat ohjanneet minua selvittämään omana sisäisenä kokemuksenani ja energialuentana näiden taustatekijöitä ja ydinsyytä. Nämä kokemukset ovat näyttäneet minulle, että olemme itse sairautemme ja kipujemme aiheuttajana. Luoja on ohjannut minut myöskin sisäiselle esoteeriselle opetusmatkalle tarkastelemaan sairauksien alkusyitä ja näyttänyt miten itse olemme osana sairauksiamme. Olen saanut yhteyden kautta nähtäväkseni, kuinka Elämä ja kehommekin haluaa tuoda meidät syvemmin Todellisen olemuksemme yhteyteen.

Luoja on erityisesti opastanut minua muistamaan Todellisen olemukseni, joka on ehdoton Rakkaus. Vapautumaan ehdollisen rakkauden uskomuksesta, jonka olemme saaneet rakenteisiimme mm. kasvatuksemme kautta. Tämä uskomus tuottaa kärsimystä niin itsellemme kuin toisillemmekin mm. lukuisten vaateidemme edessä. Tehtäväni on auttaa vapauttamaan tätä vääristynyttä uskomusta.

Viime vuosina yhteyteni Luojaan on entisestään vahvistunut. Luoja alkoi ottamaan minuun varauksettomasti yhteyttä ja välittämään esoteerista opetusta ja ohjausta itselleni, ja minun kauttani muille.

Elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä yhteydessäni Luojaan sekä välittää häneltä saamaani esoteerista opetusta mm. luennoiden. Olen Luojan Sanansaattajan tehtävässä.

Olen tehnyt tehtävästäni Luojan kanssa Sielusopimuksen, jonka olen tavoittanut aina sydämessäni mm. pohjattomana kutsumuksena ja Rakkautena auttaa ihmisiä henkisesti ja kertoa Todellisesta olemuksesta. Syksyllä 2018 sain muistaa esoteerisena sisäisenä kokemuksena uudelleen tämän Sielusopimuksen ja sain vastaanottaa Luojalta Tehtävävihkimyksiä.

Luoja välittää kauttani parannusta sekä esoteerista opetusta ja ohjausta, jonka tavoitteena on auttaa autettavaa saamaan kosketuksen sisimpään ja Todelliseen olemukseen. Vapautumaan mm. turhista taakoista ja vääristyneistä uskomuksista. Löytämään yhteyden siihen osaan itseämme, joka on Ikuinen. Saamaan sisäisiä vastauksia ja ohjautumaan omalla Sielun polullaan.

Luoja toivoo, että voisimme olla sisäisenä kokemuksenamme yhteydessä häneen.

”Kun tunnemme (Luojamme) olemuksen, tulemme Todellisen olemuksemme äärelle, jolloin voimme yhdistyä tämän ja Pyhän Sydämen kanssa.”

Luoja toivoo myös, että kaikenlainen kärsimyksen tuottaminen itseämme, toisiamme ja planeettaa kohtaan tulisi päätökseen.