Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

UUDEN AJAN HEALING-PALVELUT

Olen koonnut erilaisiin tarpeisiin sopivia Uuden Ajan Healing-hoitoja. Välitän jokaista Healing-hoitoa yhteydessäni Luojaan ja kutsun hoitoon aina mukaan enkelisi ja Valonauttajasi. Pyhän Hengen energian virratessa kauttani, Luojan läsnäolosta saattaa välittyä näiden hoitojen ja konsultaatioiden yhteydessä kokemuksia, jotka ovat ehdottoman rakkauden, Armon ja syvän rauhan läsnäoloa.

Vahvistan yhteyttäsi myös Korkeampaan itseesi, auttaen saamaan siten mahdollisemman syvän sisäisen kokemuksen hoidosta. (Korkeamman itseni Valo Healing keskittyy tähän erityisesti.) 

Kaikki parantuminen ym. tapahtuu aina Korkeamman itsesi tahdon mukaisesti, niin kuin on läsnä olevassa hetkessä Korkeammaksi parhaaksesi. 

Keskustellaan ennen hoitoasi, minkälaisia avun tarpeita sinulla on. Tai koostetaan yhdessä sinulle sopiva palvelupaketti. 

Voimme varata aikaa tämän läpikäymiseen 20 min puhelimessa tai viestillä.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %.

 


KRISTUSVALO-HEALING Sis. kysymyksen/teeman tulkintaa Luojalta

 

Kun olemme sopineet hoidon, olen yhteydessä Luojaan tulevasta hoidosta.

Minkälainen on tämä hoito?

Hoidettava käy makuulle hoitopöydälle. Laitan hoidettavalle viltin.

Kysyn hoidettavalta, minkälaisia ajatuksia ja toiveita hänellä on tässä hetkessä saada hoitoa. Onko jotain mieltä askarruttavia asioita tai asioita sydämellä? Haluaisiko hän ohjausta tai viestiä Luojalta johonkin asiaan? Tai ilman tiettyä asiaa, haluaisiko hän vastaanottaa ohjausta/viestiä?

Aloitan hoidon suojauksilla ja maadoittamisella. Avaan yhteyden Luojaan hoitorukouksin sallien itseni Kristusvalon ja Pyhän Hengen parannuskanavaksi. Pyydän hoitoon mukaan enkelisi, Korkeimmat Valonauttajasi, oppaasi ja Kristusvalosta he, jotka ovat kutsuttuja Luojan kautta tähän parannukseen. Annan nyt Luojalle mahdollisen kysymyksesi tai avunpyyntösi.

Luojan ja Valonauttajien läsnäolo on yleensä havaittavissa jo ennen hoidon aloittamista!

Hoidon energia on hyvin Korkeaa, ehdotonta rakkautta, hyvin vahvaa sekä syvästi rentouttavaa. Hoidossa menee todella syvään rentoutuneeseen tilaan ja saattaa nukahtaakin. Tässä tilassa tapahtuu syvää paranemista.

Valo puhdistaa ja vapauttaa tukoksia. Saattaa alkaa yskittämään, itkettämään tai naurattamaan. Tässä hoidossa on saattanut kokea myös Korkeita Valon tasoja, joissa liikkuu ikään kuin ”omassa kapselissaan” tuntien Luojan läsnäoloa ja voi saada myös mahdollisesti opastusta omana kokemuksenaan.

Teen hoitoa intuitiivisesti. Liikutan käsiä hoidettavan energiakentässä tai kosketan hoidettavaa. Saan informaatiota tunnekehon energioista, tukoksista ja mm. tunnetaakoista. Tunnen herkästi myös kivun energian. Saatan käyttää hoidossa myös hoitosoittimia, parantavaa ääntä ja kiviä. Tulkitsen hoidollisia energioita ja joskus hoidettavan edesmenneitä läheisiä on myöskin ollut läsnä. Joskus he ovat halunneet esim. ilmaista olevansa läsnä tai tuoda lohtua ja tukea. Välitän lähtökohtaisesti kuitenkin ohjausta Luojalta. (Hoitoon tulevat mukaan sellaiset energiat, jotka ovat Korkeimmasta Valosta kutsuttuja).

Hoito on aina yksilöllinen kokemus, joka pohjautuu hoidettavan toiveisiin.  Se voi olla puhdistava ja vapauttava monella tavalla, tai tuoda syvää helpotusta ja sisäistä rauhaa – tuoden hoidettavan Todellisen olemuksensa äärelle. Tulkitsen hoitoa ja Luojalta tulevia viestiä ja ohjausta hoidossa sekä sen jälkeen.

Juo paljon vettä ennen hoitoasi ja sen jälkeen. Varaa kiireetöntä aikaa itsellesi hoidon jälkeen. 

 

MINKÄLAISTA APUA HOIDETTAVAT OVAT SAANEET?

KristusValo Healing on auttanut hoidettavia vapautumaan turhista taakoista, saamaan luottamusta itseensä ja elämäänsä sekä saamaan kosketuksen sisimpäänsä ja yhteyden Korkeampaan itseensä ja sisäiseen ohjaukseen. He ovat saaneet kokemuksia Valo-olemuksestaan, Mestari-oppaistaan ja Luojasta. Olen saanut hoidettaviltani hyvin kiitollista palautetta ja he ovat kertoneet, että hoidosta tulee hyvin voimaantunut, rauhallinen, tasapainoinen ja hyvä olo, joka on jatkunut.

Kanavoidessa tätä parannusta itselleni, olen saanut näiden lisäksi mm. henkikirurgiaa, jäsenkorjausta sekä saanut ohjausta Luojalta.

 

Healing on kestoltaan 40 – 50 min (saan tiedon, kun hoito on Valmis) + keskustelua

Healing hoitolassa: (Vastaanotto 1 h 15 min – 1,5 h) 77 €

Luojan ohjausta kuunnellen olen ottanut tässä hoidossa mukaan hintatasot (koskee vain hoitolassa tehtyä hoitoa): pienituloisen maksu 55 € (vähävaraiset työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset)

 

Vastaanottoaika 2 h (healing/keskustelu/tulkinta/tarot) 95 €

Vastaanottokäynti: asiakkaalle lähetetään käteislasku sähköpostiin.

 


KRISTUSVALO-KAUKOHEALING Sis. kysymyksen/teeman tulkintaa Luojalta

 

Keskustellaan ennen hoitoasi, minkälainen on Sinun tarpeesi tulla hoidon äärelle, jotta osaisin auttaa sinua parhaiten.

Hoito otetaan vastaan makuulta ja mahdollisimman rauhallisessa tilassa. Halutessasi voimme pitää puheyhteyttä puhelimen välityksellä ja voin tulkita sinulle hoitoa.  Vaihtoehtoisesti voimme olla pitämättä hoidon aikana puhelinyhteyttä ja palaamme hoitokokemukseen pian hoidon jälkeen.

Aloitan hoidon suojauksilla ja maadoituksella. Voit ottaa halutessasi omasikin.

Välitän hoitoa n. 40 min tai kunnes saan tiedon, että se on valmis + keskustelua hoidosta esim. puhelun tai viestityksen kautta mikä sinusta tuntuu hyvältä (10 -20 min). Voit ottaa minuun yhteyttä, kun olet ensin palautunut rauhassa hoidosta (5 min – 10 min kuluttua).

 

Kristusvalo Healing 30-40 min + keskustelua hoidosta (sis. hoidon tulkinnan) 55 € 

Kristusvalo Healing hoidon tulkinnalla + viestin sallimisella Luojalta 70 €  - kun tarvitset vahvaa tukea elämässäsi erilaisissa asioissa!

Lasku lähetetään sähköpostiin. Maksu suoritetaan vuorokautta aiemmin palvelun vastaanottoajankohdasta.

 


KORKEAMMAN ITSENI VALO-HEALING

 

”KAIKKI TIETO ON MINUSSA”

Kaipaatko syvempää yhteyttä sisimpääsi ja Korkeamman itsen ohjaukseen? Tämä healing on tarkoitettu erityisesti syventämään tämän yhteyden kokemista ja tulemaan yhteyteen Korkeamman itsesi kanssa. Sinulla voi tulla hoidossa myös kokemuksia, joissa ”muistat itsesi uudelleen”.

Tässä hoidossa keskityn erityisesti vahvistamaan yhteyttäsi. Meillä molemmilla on tässä fokus ja sinun osuutesi on olla läsnä ja vain antautua kokemaan ja nauttimaan hoidosta ja sisäisestä matkastasi. Voit myös esittää kysymyksen Korkeammalle itsellesi ja pyytää ohjausta kaipaamasi asiaan. Minun tehtäväni on olla Valotasojen nostaja ja yhteyden vahvistaja. Tämä hoito voidaan myöskin toistaa useamman kerran, yhteyden vahvistamiseksi. Tästä voidaan halutessasi jatkaa vaikka Yhteyden vahvistusta Pyhän Sydämen, Luojan Valo, Healing-hoitoon.

Kun sinulla on yhteys Korkeampaan itseesi, sinulla on mahdollista saada Korkeampaa näkemystä asioihin, saada luottamusta itseesi ja elämääsi. Saada rauhaa sisimpääsi ja tasapainoa elämääsi. Ohjautua. Mitä enemmän olemme yhteydessä sisimpäämme ja Todelliseen olemukseen, sitä vähemmän olemme ohjautuvissa myös ulkopuoleltamme! Sitä vähemmän meillä voi olla vääristyneitä uskomuksia ja kliseitä itsemme ulkopuolelta.

Olen kanavoinut itselleni koko elämäni ajan yhteydessä Korkeampaan itseeni ja saanut autenttista kaipaamaani tukea sekä ohjautunut tämän kautta elämässäni.

Tämä healing on ehdottomasti Uuden Ajan Healing.

Hoidettava on saanut tässä hoidossa kokemuksen Valo-olemuksestaan ja oppaansa ohjauksesta.

Hoito kestää n. 40 min tai kunnes saan tiedon, että tämä on valmis (1 h).

Hoitolassa vastaanottoaika 1 h 15 min.

Tämä Healing on uusi palveluni ja se on tarjouksessa:

Hinta 55 € hoitolassa sekä kaukohoitona 

Vastaanottokäynti: asiakkaalle lähetetään käteislasku sähköpostiin.

Kaukohoito: Lähetetään lasku sähköpostiin. Maksu suoritetaan vuorokautta aiemmin palvelun vastaanottoajankohdasta.

Jos otat hoidon vastaan kaukona, otan mielelläni vastaan myös viestiä hoitokokemuksestasi ja voidaan keskustella hoidosta sähköpostin välityksellä.

 


LUOJAN VALO-HEALING

 

Tässä healingissa tarkoituksenamme on tarkastella yhteyttäsi Pyhään Sydämeen. Autan syventämään yhteyttäsi Korkeampaan itseesi ja Luojaan, (tässäkin) hoidossa on mahdollista kokea Luojan läsnäoloa. Niin kuin on tarkoituksenmukaista juuri nyt.

Luoja toivoo meidän olevan omana kokemuksenamme yhteydessä häneen. Tämä healing voi olla myös yksi muoto ja mahdollisuus syventää yhteyttä.

Keskustellaan ennen hoitoa, mikä on sinun tarpeesi tulla tämän healingin äärelle.

Kesto 30 min – 45 min (Vastaanottoaika 1 h 15 min – 1,5 h)

Tämä on uusi palveluni ja on tarjouksessa:

Hinta 55 € 

Tehdään tällä hetkellä vain hoitolassa!

Vastaanottokäynti: asiakkaalle lähetetään käteislasku sähköpostiin.

 


KESKUSTELU / KONSULTAATIO

 

Autan sinua laajalla osaamisellani, ollessani elämässäni erilaisten lukuisten kysymysten ja Luojalta saamani esoteerisen ohjauksen ja opetuksen äärellä. Keskustellessamme olen myöskin yhteydessä Luojaan, jolloin hän saattaa antaa myös esoteerista ohjausta.

Hoitolassa/puhelimessa 30 min 40 € / 60 min 65 €

Vastaanottokäynti: asiakkaalle lähetetään käteislasku sähköpostiin.

Konsultaatio puhelimessa: Lähetetään lasku sähköpostiin. Maksu suoritetaan vuorokautta aiemmin palvelun vastaanottamisen ajankohdasta.

 


KONSULTAATIO (kirjallisena)

 

Kaipaatko konsultaatiota johonkin asiaan?

Esim. oman polun löytymiseen?

Rohkeutta itsesi ilmaisemiseen?

Luottamusta elämään?

Riittämättömyyden tunteisiin?

Haastaviin ihmissuhteisiin?

Tai mihin tahansa muuhun asiaan?

Kanavoin sinulle viestiä ja ohjausta yhteydessäni Luojaan. Luojan tavoite on auttaa saamaan kosketuksen Todelliseen olemukseen ja saamaan sillä tavalla vastauksen ja ohjautumaan. Luojan välittämät viestit ovat pääasiassa maanläheisiä ja selkeitä.

Ohjauksen mukaan, saatan nostaa sinulle myöskin lisäksi tai ainoastaan Viestikortteja.

Viesti sisältää aina energian ja on hoidollista.

Välitetään kirjallisena sähköpostiin.

Hinta: 55 € / kysymys

Lasku lähetetään sähköpostiin. Maksu suoritetaan ennen palvelun vastaanottamista.

 


TERVEYSKONSULTAATIO

 

Kaipaatko konsultaatiota terveyteesi liittyviin asioihin? Haluaisitko saada selville kivun, vaivojen tai sairauden alkusyyn?

Olemme kokonaisuus, jossa keho, mieli ja sielu ovat yhteydessä toisiinsa.

Negatiiviset tunteet (häpeä, syyllisyys, kauna jne.) kuluttavat voimavarojamme sekä tämän lisäksi käsittelemättömät traumat ja tunteet varastoituvat kehoomme, aiheuttaen tukoksia ja kipua. Pitkään jatkuneina ne ilmenevät lopulta sairautena. Kehomme tehtävä on tehdä meidät tietoiseksi epätasapainon tiloistamme ja tuoda meidät myös todellisen olemuksemme äärelle, joka on kivun ja sairauden ääni.

Mitä Luoja kertoo tästä tulkinnasta ja hoidosta?

Konsultaatiossa ja healingissa tarkastelemme sairauksien alkusyitä, joita voivat olla erilaiset tunnetaakat, traumat ja uskomukset. Kun olemme saaneet nämä käsittelyyn, voimme vapauttaa sairauden alkusyyn ja siten sairauskin saa luvan vapautua. Tämä voi tarkoittaa myös usein sitä, että suostuu kohtaamaan epämieluisat tunnetaakat ja päästää irti näistä tunteista. Sallii kehon päästää irti epämieluisista kokemuksistaan. Healing antaa tähän tarvittavaa tukea, jossa sinun on turvallista kohdata mahdollisia esiin tulevia tunteita.

Voimme tämän lisäksi tarvita vaihtoehtoisia menetelmiä kehon tasapainottamiseksi ja elinvoiman lisäämiseksi, esim. lisäravinteita, yrttejä sekä healing-hoitoja.

Otamme vastaan Luojalta konsultaatiota kaikkiin näihin asioihin.

Kristusvalo-Healingista saattaa olla myös vahvaa parantavaa tukea yhdistettynä tähän energialuentaan sekä tämän jälkeisenä hoitomuotona.

 

Lisäksi vielä:

Jokainen on vastuussa ja vastaa ensisijaan omasta terveydestään. Jokaisella on päätäntävalta oman terveytensä hoitomenetelmistä. Jokaisen tarvitsee itse päätellä, mikä on hänen parhaaksensa.

Palvelu ei estä vastaanottamasta lääketieteellistä hoitoa. Palvelu tarjoaa tukea lääketieteellisen hoidon ohessa ja tarjoaa vaihtoehtoisia näkemyksiä ja näkökulmia hoitaa terveyttä vaihtoehtoisilla menetelmillä.

Asiakkaan pohdittavaksi jää millä tavalla hän haluaa hoitaa terveyttään.

”Me emme voi ottaa sitä vastuuksemme, eikä se ole edes sallimuksen mukaista.” – Luoja

 

Ohjaan asiakasta konsultaation jälkeen keskustelemaan häntä mahdollisesti hoitavan lääkärin kanssa esim. yrttien ja lisäravinteiden ym. yhteensopivuudesta! 

 

Terveyskonsultaatio/kanavointi, välitetään kirjallisena sähköpostiin 55 €

Lasku lähetetään sähköpostiin.  Maksu suoritetaan ennen palvelun vastaanottamista.

 

Kristusvalo Healing terveydellisiin haasteisiin hoitolassa, sis. hoidon tulkintaa 77 € 

Vastaanottokäynti: asiakkaalle lähetetään käteislasku sähköpostiin.

 


KRISTUSVALO-ILTA

 

(Ikaalinen – Tampere)

Haluaisitko kutsua minut pitämään sinulle ja ystävillesi Kristusvalon iltaa? Voitte valita kiinnostavan luentoaiheen tai illan ilman teemaa. Kerron esoteerisesta matkastani Luojan kanssa.

Olisiko sinulla sopivat tilat, jossa haluaisit emännöidä Kristusvalo-iltaa (n. 9 – 12 hlöä)? Voin myöskin kutsua ihmisiä FB:n kautta mukaan, jotta saadaan sopiva porukka koolle.

Pientä purtavaa voisi myös olla vaikka teen ja kahvin kanssa sekä vettä tarjolla. Emännöitsijänä saat tilaisuuden lahjaksi.

Kokoonnutaan piiriin kuulemaan mitä Luoja on kertonut minulle Todellisesta olemuksesta ihmisyyden äärellä. Kysymyksiä on myöskin mahdollista esittää. Nautitaan toistemme seurasta ja tunnelmasta. Jos joku haluaa jakaa jonkin oman oivalluksen/havahtumisen/selviytymistarinan jne. ryhmälle, on tämä aivan ihana mahdollisuus jakamiseen.

Lopuksi kanavoin Alkulähteen Pyhästä Sydämestä Luojalta, Kristusvalo Healing ryhmäparannusta, mukana saattaa olla myös hoitosoittimia. (Jos tilat sallivat, mukaan alusta hoitoa varten.)

Tervetuloa Kristusvalo-piiriin (naiset ja miehet)!

(Mahdollista kokoontua jatkossakin!)

Kesto n. 3 h

Hinta 40 € / osallistuja 

Sitovat ilmoittautumiset kolmea vuorokautta aiemmin ennen tilaisuutta.

Lasku lähetetään sähköpostiin. Maksu suoritetaan vuorokautta aiemmin tapahtumapäivästä.

 

Luennon aiheita esimerkiksi: 

 

EHDOLLISEN RAKKAUDEN USKOMUSRAKENTEISTA: Vapaaksi vaateista.

Ehdoton Rakkaus on Ehdotonta Vapautta!

 

KEHON KOODIT JA TERVEYS

Miten olemme yhteydessä kehoomme joka hetki?

Miten voimme parantaa itseämme kehon koodeilla? Teemme itseämme koko ajan – tiedosta uskomuksesi.

Mistä saada voimavaroja näinä aikoina, jolloin otamme vastaan voimakkaita tähtikoodauksia?

 

Voimavara luento: MIELEN RAKENTEET

Tunnistatko mielesi tarinat?

Määritelmät tulevat mielestämme.

Sielu on määrittämätön!

 

OMASSA OHJAUKSESSA KULKEMINEN

 

ITSENSÄ ARVOSTAMINEN

 

ANTEEKSI ANTAMINEN JA SIELUSOPIMUKSET

 

Tai jos haluaisitte jotain muita teemoja, minulle voi ehdottaa. Suunnitellaan yhdessä ihana ilta!