Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SINUN MATKASI ON PYHÄ

 

Minulta on usein kysytty, miksi kanavoin juuri Luojalta opastusta, ohjausta ja parantavaa energiaa?

Vastaan aina kysyjille, että olen ollut lapsuudestani saakka yhteydessä Luojaan. Alle kouluikäisenä halusin tutustua Luojaan omana kokemuksenani. Itseasiassa halusin tutustua Todelliseen olemukseeni, ymmärtäen Luojan, joka on Kaiken Luoja, edustavan autenttista Totuutta itsestäni. Halusin tulla autenttisen Totuuden äärelle itsestäni ja Elämän syvimmästä olemuksesta, tyytymättä yhtään vähempään. Näin on ollut koko elämäni ajan.

Olen ollut aina hieman skeptinen, ja halunnut mieluiten kuulla Oikean Totuuden. Luoja on ollut minulle se kanava, josta olen halunnut kuulla totuuden. Olen halunnut olla alastomana Totuuden edessä, Luojani edessä. Toisaalta haastava elämänpolkuni ei ole antanut minulle oikein edes toisenlaisia vaihtoehtoja.

Luojalta olen saanut autenttista tukea eri muodoissaan. Olen saanut esoteerista opetusta todellisesta olemuksestani ja elämän syvimmästä olemuksesta. Näitä asioita voidaan parhaassa tapauksessa kuulla itse Luojalta, Kaiken Elämän lähteeltä. Tämä tarina ei ole sinänsä ”merkillinen”, sillä olen saanut muistaa, että olen tehnyt Elämäntehtävästäni Luojan kanssa Sielusopimuksen.

Olen kokenut, että Luojan varaan voin Elämäni ja itseni laittaa. Luojan, joka on Ehdotonta Rakkautta, Armoa, Korkeinta Viisautta ja Ehdotonta Hyvyyttä.

Meillä kaikilla on kuitenkin syviä traumoja Luojasta, tuomitsevasta Ehdollisen rakkauden Jumalasta. Tämä on valitettavasti tuonut vahvan tukoksen luonnolliseen Luojayhteyteemme. Ehdollisen Rakkauden uskomus Luojastamme on tehnyt meistä myös erillisiä Todellisesta olemuksestamme sekä toisistamme, erilaisten vaateidemme muodossa.

Eräs vahvimmista tehtävistäni on auttaa ihmisiä tuntemaan Todellinen Luoja, joka on Ehdottoman Rakkauden Luoja ja Korkein Hyvyys. Todellinen olemuksemme. Emme voi ylösnousta sellaiseen, jota me pelkäämme ja joka on meille tuntematon! Toki tämä reitti voi usein kulkea enkeleiden, mestareiden tai oppaidemme kautta, mutta emme voi lopulta ylösnousta kuin Luojaamme. Ylösnousemus ei tapahdu esimerkiksi avaruuden auttajiin, enkeleihin tai Yksisarvisiin. Nämä voivat toimia tiemme oppaina ja viitoittajina, jotka johtavat tietämme takaisin Todelliseen olemukseemme, Luojan luokse, Alkulähteelle.

Olen laittanut merkille, että olen saanut samanlaista esoteerista opetusta, kuin Kristus on saanut aikoinaan Luojalta. Tätä opetusta tosin on myös vääristelty ja tulkittu väärin mm. Raamatussa. On aika tulla Totuuden äärelle. Totuus on lohdullista. Se riisuu meistä valheellisuuden viittaa. Riisuu kaikesta, jota me emme tarvitse. Jäljelle jää Totuus, Ehdoton Rakkaus, Ykseys, Puhdas Sielu ja Ylösnousemus. Vapaus!

 

Luojalta saamaani tietoa ihmisen elämästä: Sinun matkasi on pyhä

Toista ihmistä pitkin emme voi tavoittaa todellista itseämme. Jokaisella on oma polkunsa ja oma Elämän tehtävänsä.

Sinun matkasi on Pyhä. Sinun kokemuksesi on Pyhä. Vain sinä itse voit antaa sille merkityksen. Jokainen voi vain itse olla Luojansa edessä.

Sinne, mistä olemme joskus aloittaneet matkamme, tulemme lopulta palaamaan takaisin. Kotiin. Kun aika on.

Kun olemme saaneet kaikesta valheellisuudesta tarpeeksemme, olemme valmiita antautumaan Korkeammalle. Olemme lopulta alastomana Totuuden edessä. Luojamme edessä. Todellisen Korkeimman olemuksemme edessä.

Muista aina, sinun kokemuksesi olkoon ensisijaista sinulle, kulloisellakin hetkellä!

Jokainen on oman sisäisen matkansa kokemisen arvoinen!

Mitä tämä tarkoittaa?

Älkäämme tuomitko toisiamme ja arvostelko. Jokainen on oman itsensä edessä, jonka tarkoitus on olla hänelle sellainen kuin on. Tämä kaikki on Vapaan tahdon mukaista. Jokainen meistä saa sanoittaa ja kokea oman Pyhän itsensä.

Jokaisen Luojalla on oikeus olla olemassa. Näin Luoja haluaa sanoittaa itseään ehdottomassa Rakkaudessa, joka on ehdottoman Vapauden sallimista.

Olemme sellainen ihminen itsellemme ja toisillemme, minkälainen Luoja on meille totta, tietoisesti ja alitajuisesti, peilaten Korkeinta ymmärtämäämme Totuutta. Niinpä oma ajatus ja uskomus omasta Luojastaan voi olla tärkeä tiedostaa.

Olemme saaneet Luojakuvaamme vahvoja vaikuttumia kristinuskosta, joka on aikojen saatossa antanut meille uskomuksen ehdollisen rakkauden tuomitsevasta Jumalasta. Tätä kuvaa ovat välittäneet mm. noitaroviot ja tulikiven katkuiset saarnat.

Tämä uskomus ei ole tehnyt meille kovin hyvää. Se on ollut osana vahvasti myös kasvatusmetodeissamme ja tällä tavalla tullut myös rakenteisiimme ja jatkunut meissä vääristyneenä, tuomitsevana ehdollisen rakkauden uskomuksena. Tämä aiheuttaa meille kärsimystä monella tavalla. Lisäksi se pitää meidät kiinnitettyinä elämiemme kierrossa, koska toteudumme silloin erillisyydessä. Uskomus ehdollisen rakkauden Luojasta on pitänyt meidät myös erillisenä Luoja-yhteydestämme, joka kuitenkin olisi meille hyvin luonnollista ja jonka kautta voisimme tavoittaa Korkeinta olemustamme.

Elämän syvin tarkoitus on tuoda meidät Todellisen olemuksemme yhteyteen, koska ”Jokainen on Todellisen olemuksensa kokemisen arvoinen”.

Jokainen voi toteutua Luojan Sanansaattajana omien valintojensa ja esimerkin kautta. Jokainen hyveellinen valinta laajentaa Rakkautta.

Jokaisella valinnalla on vaikutuksensa myös kokonaisuuteen.

Olemme Yhtä kaiken kanssa.

Kaiken minkä annamme toisillemme, annamme myös itsellemme.

Parasta mitä voimme antaa toisillemme ja itsellemme, on Ehdoton Rakkaus, joka on Ehdotonta Vapautta!

 

Kanavointia ajan olemukseen: Sinä olet elämän pyhä siemen

Kun kysyn Luojalta lisää ihmisen Pyhästä Matkasta, hän antaa minulle näyn punaisesta, kauniisti säteilevästä isosta ruususta, kesäisessä ja aurinkoisessa maisemassa.

Ruusulla on meille jotakin kerrottavanaan:

”Aluksi olin pieni siemen, joka kylvettiin maahan.

Näin vain pimeyttä ympärilläni.

Kysyin: ’Kuka minä olen?’

Luoja vastasi minulle ja kuulin sanat: ’Sinä Olet Rakkaus, Pyhä Elämä.’

Kysyin: ’Mitä se tarkoittaa?’

Kuulin vastauksen: ’Olet osana Universaalia Rakkautta. Kaikkialla olevaa Rakkautta. Pyhää Rakkautta. Pyhää Elämää.’

Kysyin: ’Mitä se tarkoittaa?’

Kuulin vastauksen: ’Sinut on luotu Rakkaudesta. Pyhä Rakkaus on luonut sinut, se on Todellinen olemuksesi. Ja Sinun tehtäväsi on omalla olemassaolollasi värähdellä tuota Rakkautta. Olla Pyhä Rakkaus ja Elämän olevaisuus.

- Se sinä olet.

Minä Olen luonut Sinut, olet Ikuinen.

Fyysinen matkasi ei ole ikuinen, mutta Sielu on.’

Kiitos! Nyt minä tiedän kuka minä olen.

Minä olen Rakkaus ja Pyhä Elämä.

Tänä päivänä olen kaunis punainen kukoistava ruusu, joka säteilee ympärilleen Universaalia Rakkautta ja kauneutta.

Pidän siitä, joka olen. Rakastan olla se, joka Olen.

Rakastan palvella Elämää. Luoda kauneutta ympärilleni ja ihastuttaa Elämää!

Saan siitä itse myös paljon, vain olemalla Olemassa.

- Elän, Nautin, Kukoistan!”

 

Rakkautta, Iloa ja Valoa Sinulle Rakas kulkija, Rakas Elämän ihme!

Olemme erottamattomat Elämän Ikuisuudessa ja Luojamme Sydämessä.

Olet ikuisesti Rakastettu!

- Sinä Olet Elämän Pyhä Siemen.

Samalla tavalla sinä olet Elämän ihme, kuin tuo Ruusu. Salli itsesi nauttia olemassaolostasi, Elämän ihmeestä - pienistä ja suuremmistakin.

Olet Rakastettu, nyt ja aina.


 

Tämä teksti löytyy myös videona Aurinkotien YouTube-kanavalta: